TrueGuard SmartGSM Alarmpakke

2.495,00 DKK

TrueGuard SmartGSM alarmpakke

TrueGuard SmartGSM alarmen er en trådløs smart GSM alarm, der kan kobles sammen med op til 30 trådløse enheder fra det omfattende tilbehørsprogram - Det betyder at du nemt kan sammensætte alarmen efter dit behov.

GSM kontrolpanel

En TrueGuard SmartGSM-alarm er en trådløs alarm baseret på GSM-teknologi (mobilnettet). Når alarmen er købt og betalt vil du kun have en lille udgift til det SIM-kort, der skal sidde i kontrolpanelet. Udløses alarmen laver kontrolpanelet et opkald eller sender en SMS til 6 forskellige numre, du selv kan bestemme. Samtidig vil kontrolpanelets sirene samt eventuelle eksterne sirener hyle med et højt lydtryk på 104 dB.

Montering

TrueGuard SmartGSM kontrolpanelet har LCD-display og en dansk menu, hvilket gør det nemt at montere og indstille ved hjælp af den medfølgende manual. Kontrolpanelet skal blot have almindelig 230v strøm, så kommunikerer den trådløst med de tilhørende sensorer, sirener og andre trådløse enheder du har valgt at tilslutte alarmen. Derudover har panelet også et indbygget backup batteri, som i tilfælde af strømsvigt kan holde alarmsystemet fuldt funktionsdygtigt i op til 24 timer. Hvis du benytter eksterne sirener, kan du med fordel slå kontrolpanelets sirene fra og montere panelet i et skab eller lignende, hvor en eventuel indbrudstyv vil have svært ved at finde det.

 

Pakken indeholder:

1 x TrueGuard SmartGSM kontrolpanel

1 x TrueGuard Fjernbetjening

1 x TrueGuard Bevægelsessensor

1 x TrueGuard mikro dør- og vindueskontakt

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: