TrueGuard tastatur m. briklæser

1.295,00 DKK

TrueGuard tastatur med briklæser

Et briktastatur er en meget nem betjeningsløsning til dit alarmsystem – og velegnet til børn, da den ikke kræver, at man kan huske en pinkode. Brikken føres blot over tastaturet, hvorved alarmen til- eller frakobles. Briktastaturet har dog også et almindeligt tastatur, hvor man ved hjælp af sin pinkode kan til- og frakoble alarmen.

Sammenkodning

Brikkerne kodes sammen med briklæseren enkeltvis. Det betyder, at andre der har en brik, ikke vil kunne bruge deres brikker til dit alarmsystem. Mister du en brik, kan fabriksindstillingerne gendannes, og de resterende brikker kan kodes ind igen. Derved kan den forsvundne brik ikke længere bruges til at til- og frakoble alarmsystemet. (se video i faneblad 'video')Der følger to brikker med briktastaturet, men der kan kodes op til 30 brikker sammen med læseren, og hver enkelt brik kan ligeledes kodes sammen med flere briktastaturer. Derved har man mulighed for at betjene flere briktastaturer i samme bygning med den samme brik. Brikkerne kodes ind med pinkode, så man kan se hvem der til- eller frakobler alarmsystemet.

2-vejs kommunikation

Tastaturet benytter sig af 2-vejs kommunikation, hvilket betyder at kontrolpanelet hele tiden ved, hvad tastaturet foretager sig. Hvis tastaturet eksempelvis går i stykker, så vil alarmpanelet blive oplyst om dette, og du vil modtage en SMS få sekunder efter om den foregående situation.Tastaturet viser også med blåt eller rødt lys, om alarmen bliver til- eller frakoblet. På denne måde er man altid sikret at systemet er sat korrekt til.

Sabotagesikring

Briktastaturet er sabotagesikret, hvilket betyder, at den indvendige sabotagefjeder vil blive aktiveret og alarmen gå i gang, hvis nogen forsøger at afmontere eller ødelægge briktastaturet. Sker dette, vil du modtage sms og opkald fra kontrolpanelet.

Montering

Briktastaturet monteres indendørs med de medfølgende skruer og rawplugs. Det kommunikerer trådløst med kontrolpanelet, så du ikke behøver at trækkes kabler.Tastaturet benytter F1 frekvens

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: