TrueGuard Gardin PIR

595,00 DKK

Sikring af vinduer og vinduespartier

Gardin bevægelsessensoren anvendes til overvågning og sikring af vinduer og vinduespartier i både private ejendomme og butikker.

Som navnet antyder sikrer denne type bevægelsessensor, som et 'gardin' der er trukket for det udvalgte område på op til 10 meter. Alt hvad der krydser sensorens felt vil blive registreret og starte alarmen, uanset om det er ubudne gæster eller et vindue, der bliver smadret. Derfor har denne sensor også en fordel i forhold til en glasbrudssensor, som f.eks. ikke vil kunne registrere, hvis vinduet ikke smadres, men derimod blot bliver afmonteret.

Erhvervsanvendelse

Ydermere kan denne type Gardin bevægelsessensor også med fordel anvendes til erhverv i f.eks. butikker, hvor sensoren ikke bare kan starte alarmen, hvis butiksruden smadres, men faktisk også kan anvendes som indgangsklokke. Når en ny kunde åbner døren og træder ind i butikken registrerer sensoren det, som kan sammenkobles med en indgangsklokke, som lyder og dermed notificerer personalet om, at der er kommet en ny kunde i butikken. I dette tilfælde kan denne TrueGuard Gardin bevægelsessensor både anvendes til sikring af butikken samtidig med at den er yderst funktionel for butikkens personale.

Sabotagealarm

Bevægelsessensoren er sabotage sikret, hvilket betyder at hvis uvedkommende forsøger at afmontere sensoren, vil den ligeledes starte alarmen. Den er desuden resistent overfor insekter, hvilket er en vigtig funktion, så der undgåes fejlalarmer.

Som alle andre TrueGuard enheder har denne Gardin bevægelsessensor også TrueCom Teknologi, hvilket giver følgende fordele:

  • Advarsel ved lavt batteriniveau
  • Strømsparefunktion (Lang batterilevetid)
  • Sabotagebeskyttelse
  • Signalstyrke kan kontrolleres på alarmpanel
  • Navngivning af alle sensorer
  • 2-vejs kommunikation
  • Sikkert krypteret signal til alarmpanel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: