TrueGuard Bevægelsessensor (m/u. dyreimmunitet)

595,00 DKK

TrueGuard Bevægelsessensor (m./u. dyreimmunitet)

Bevægelsessensoren bruges til at sikre forskellige rum som entre, gangarealer, køkken eller stue. Er alarmen tilkoblet, aktiveres sensoren ved bevægelse, og alarmsystemet aktiveres ligeledes.Ved aktivering, får du direkte besked på din telefon, enten via appen, Push besked eller SMS, afhængig af hvad du foretrækker og hvilken TrueGuard alarm du har installeret. Her vil alarmsystemet også gøre dig opmærksom på, hvilken sensor der er blevet aktiveret, hvis du har valgt at navngive hver sensor.Er der kæledyr i hjemmet, anbefaler vi at du vælger den dyreimmune bevægelsessensor for at undgå fejlalarmer fra dit alarmsystem.

Sabotagesikret bevægelsessensor

Bevægelsessensoren er sabotagesikret. Det betyder, at hvis en indbrudstyv forsøger at sabotere, ødelægge eller afmontere enheden, vil dette ligeledes starte alarmsystemet og du vil straks få besked.

Nem montering

Bevægelsessensoren er trådløs, hvilket sikrer en nem og hurtig montering, da det ikke er nødvendigt at trække kabler eller ledninger. For optimal funktionsdygtighed af sensoren, anbefaler vi at montere den i et hjørne eller på en flad væg (Dog ikke på skråvægge). Dette gøres nemt ved at afmontere bagsiden af sensoren, hvor der er skruehuller til montering i enten hjørne eller på almindelig flad væg.Ved montering i ca. 2 meters højde kan sensoren registrere bevægelser på op til 11 meters afstand.Bemærk at denne enhed benytter F1 frekvens. Skal du bruge den sammen med en af vores alarmer med 868MHzWF frekvens, har vi den også i denne udgave.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: