TrueGuard Dør- og vindueskontakt

305,00 DKK

TrueGuard dør-/vindueskontakt

TrueGuards dørkontakt er et sikkert og effektivt valg til sikring af døre og vinduer i hjemmet. Dørkontakten er lille og diskret og monteres nemt på døre og vinduer. Dørkontakten vil detektere hvis en dør eller et vindue åbnes, imens alarmen er tilkoblet i enten fuld-sikring eller skal-sikring og vil dermed starte alarmen.Du får altid besked om, en dør eller et vindue står åbent, når du tilkobler alarmsystemet. Startes alarmen i tilfælde af indbrud vil du straks få besked via app’en eller sms. I denne besked, vil det også fremgå hvilken sensor, der er blevet aktiveret. På den måde, kan se om det er f.eks. er hoveddøren eller terassedøren, der er brudt op.En dørkontakt fra TrueGuard er et sikkert tilvalg, hvis man ønsker at gøre brug af del-tilkobling, eller skal-sikring som det også kaldes, hvor man kan have alarmen slået til, imens man stadigvæk befinder sig i hjemmet. Mange føler sig mere trygge, når alarmen er slået til om natten.
 

SABOTAGESIKRETSIKRET

Dørkontakten er udstyret med en sabotage sikring, som automatisk vil starte alarmen, hvis uvedkommende forsøger at sabotere, ødelægge eller afmontere enheden.

NEM MONTERING

Dørkontakten er naturligvis trådløs og kommunikerer derfor trådløst med alarmpanelet. Det gør montering og installation af dørkontakten hurtig og nem.Dørkontakten består af 2 dele:– Sensoren, som monteres på dør- eller vindueskarmen enten med skruer eller dobbelt klæbende tape (medfølger)– Magneten, som monteres på selve døren eller vinduet, på samme måde som sensoren.Det anbefales dog så vidt muligt, at montere alle enheder med skruer, for at sikre at enheden er fast monteret i mange år fremadrettet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: